I år vil bestilling av inngangsbilletter/bordplass/lodder, overnatting og middag bli håndtert hver for seg av administrative grunner.

Inngang

Inngangsbillett gir deg adgang til alle foredragene og utstillingshallen med loppemarked fredag til søndag. I tillegg har du anledning til å disponere en meter med bordplass på loppemarkeder hvis du ønsker å selge amatørrelaterte varer. Ønsker du mer bordplass enn en meter kan dette bestilles. Vi anbefaler at man forhåndskjøper inngangsbillett da dette medfører en raskere adgang ved ankomst.

Det vil også avholdes et lotteri under arrangementet med radioamatørrelaterte gevinster, lodder kan kjøpes sammen med inngangsbilletter. Lodder vil også bli solgt i utstillingshaller fredag og lørdag.

Priser:

  • Ved forhåndskjøp av inngangsbillett (fram til 15.mars) Kr. 250,- pr. person.  Bestilling ->
  • Ekstra bordplass utover første meter Kr. 100,- pr meter.
  • Ved kjøp i døra under arrangementet vil prisen være Kr. 300,- pr. person.

Overnatting

Overnatting må i år bestilles separat, vi anbefaler at du benytter Best Western LetoHallen Hotell som ligger i samme bygning som arrangementene. Bestilling og betaling gjøres direkte til hotellet. Benytt tilbudskode NHM2018.  Bestilling ->

Festmiddag

I tradisjonen tro avholdes det festmiddag i Restaurant Wergeland lørdag kl. 20:00. Dette vil være den høytidelige anledningen for feiringen av NRRLs 90 års jubileum. Meny vil bli presentert straks den er klar. Bestilling og betaling gjøres direkte til hotellet.  Bestilling ->

Vi har også tilbud for de som ønsker en mer uformell middag. Mer info om dette følger senere.